Permanente laserontharing

Voor altijd verlost van overbeharing

 

Ontharen met de laser?

Iedereen die last heeft van haren op verschillende plaatsen, worstelt altijd met het verwijderen van het haar. Vaak gaat dit door middel van scheren, epileren of harsen. Dit is een tijdrovend en een alsmaar terugkomend ritueel, wat ook nog eens veel geld kost. Daarbij komt ook nog dat je altijd voor je de deur uitgaat even controleert of er geen haartjes te zien zijn, vooral zomers.

Elektrisch ontharen is een methode die zeer geschikt is voor ontharen in het gelaat en vooral bij lichte beharing een uitkomst. Voor grotere oppervlakten is dit echter een tijdrovende klus.

Hoe werkt het ontharen met laser?

De laser heeft een behandeloppervlakte van één vierkante centimeter. De laser heeft een gekoelde kop, zodat de behandelde oppervlakte meteen gekoeld wordt. De puls van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar en zo wordt het haarzakje verwarmt en vernietigt.

Wat mag u verwachten van laserontharing?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied, voor bijvoorbeeld de oksels moet u uitgaan van ongeveer 15 minuten. Omdat een haar meerdere groeifasen heeft, zijn er gemiddeld vijf behandelingen nodig. De behandeling wordt vaak als warm ervaren, maar dit gevoel trekt na de behandeling snel weer weg. Het behandelde gebied kan nog even wat rood kleuren, maar ook dit is snel weer bijgetrokken.

Voor wie is de laserbehandeling geschikt?

Iedereen die last heeft van zijn of haar beharingspatroon komt in aanmerking voor laserontharen. Het gezicht, hals, rug, oksels, bikinilijn, benen en borst kunnen allemaal behandeld worden. Het enige wat van belang is, is dat de huid niet donkerder is dan de beharing en dat de haren pigment bevatten. Ook dient u rekening te houden met vakanties, voorgaand aan een laserbehandeling mag de huid vier weken niet bloot gesteld zijn aan zonlicht. Net na uw zomervakantie uw benen laten laseren, zal dus helaas niet gaan.

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

 

Gemiddeld heeft u 4 tot 6 behandelingen nodig om haarloos te zijn

 

Prijzen?

 

Vrouwen

 

 

Bovenlip

39

Kin

39

Gelaat volledig

89

Kleine zone

40

Oksels

59

Onderarm

69

Handen

40

Bikini

59

Bikini brazilian

99

Bovenbenen

125

Onderbenen

125

 

 

 

 

 

 

Mannen

 

 

Wenkbrauwen (tussenzone)

19

Baard

59

Baard + nek

99

Schouders

59

Rug

149

Onderrug

89

Bovenarmen

79

 

 

Borst

99

Buik

99

Oksels

65

Voeten

49

 

 

Member Login

×